Part Two, extra - Reisverslag uit Qingdao, China van Elles Kaercher - WaarBenJij.nu Part Two, extra - Reisverslag uit Qingdao, China van Elles Kaercher - WaarBenJij.nu

Part Two, extra

Door: Elles Kaercher

Blijf op de hoogte en volg Elles

07 December 2010 | China, Qingdao

Nog meer bijbehorende foto's!

• 04 November 2010 - 16:15

Jennifer:

He Elles en fam!!

Leuk, al die foto's!!
    Ben benieuwd naar jullie belevenissen in China! Ga jullie volgen hoor!
    Als het goed is, is het nu rond 11-en 's avonds bij jullie? Hier 17.15 's middags. Alles goed met onze kleine Niek! Veel plezier daar en groetjes!!

Jen

• 04 November 2010 - 16:36

Lida.:

Wat een enig verslag Elles.
    zeker dat daar allemaal ondergrondse winkeltjes zijn, het is er zeker geheimzinnig !!!
    wie weet wat je daar nog meer ontdekt.
    en die foto's zijn ook enig,kan je er een beetje een voorstelling van maken, hoe dat China er uit ziet. erg leuk om zo op de hoogte te blijven. voor nu veel liefs...Piet-Lida.

• 04 November 2010 - 17:51

Annelies:

Dit doe je goed, Elles. Ik verzamel de dingen waar je tegenaan loopt die zo anders zijn dan hier. Bijv. van die verwarming en dat vooruit betalen.
    Dat kan ik als voorbeeld geven om mensen te laten begrijpen hoe moeilijk het is in een vreemd land. Mensen die de problemen van asielzoekers hier niet begrijpen.
    Ben benieuwd waar Michel jullie allemaal bij geholpen heeft. De foto's zijn geweldig leuk. En ook dat je bij elke foto wat schrijft.
    Succes en plezier verder. Zoen, annelies

• 04 November 2010 - 18:20

Fenny:

Heee!!

Leuk om te lezen, die eigenaardigheidjes (ook in positieve zin bedoeld) van China, de regering bepaald.. lol.. zouden ze hier eens voor de grap moeten voorleggen, op 1 april..

Fijn voor jullie dat het zo lekker gaat met de jongens, maar had eigenlijk ook niet echt anders verwacht! Goed hoor.

Ga de foto's nu bekijken, die van de slapende Lente en Verdi is in ieder geval super lief!

Dikke kus Fenny

• 05 November 2010 - 09:54

Winnie Roeper:

whouwy! whoepy! wat geweldig dat jullie het doen (china)
    leuk om op de hoogte te blijven wat jullie zoal beleven, ik ga 4 dec. met een vriendin 1 maand naar thailand. wens jullie een geweldige tijd, veel groetjes
    winnie

• 05 November 2010 - 16:01

Fleur:

Hee Kanjers! Wat ontzettend gaaf allemaal! En wat fijn dat de Kids een goede start hebben gemaakt. Best verschil zo, de gebouwen daar met de schapenhutjes op texel... Lente en Verdi ik vind jullie zo stoer dat jullie dit doen, naar school gaan in een vreemd land en allemaal 'gekke'dingen durven eten. Petje af voor jullie!
    Dikke kus uit Den Helder

• 06 November 2010 - 13:53

Brood:

Hee leuke foto's!!!
    Volgens mij gaat het prima daarzo! Leuk dat Verdi en Lente het naar hun zin hebben. Groetjes daarzo!

• 06 November 2010 - 14:36

Anne-mieke:

hai elles en daan +kids

Helemaal leuk je verslag, erg van genoten.
    Lekker dat alles goed gaat tot zover. Veel plezier met je cursus ik hoop dat je t snel oppikt. Wij hebben 15 nov 2 weken vakantie, we gaan naar de night of the promms. jullie fijn weekeinde gr ons

• 08 November 2010 - 09:49

Ans:

Dag Elles, wat een verhaal. Ik heb inderdaad de indruk dat het allemaal wat geheimzinnig is. Maar ook weer hel modern. Wat een kanjers, jullie kinderen, ze doen het toch maar !Hier gaat alles goed. veel werk, twee teamcoaches afwezig(Jennifer verlof en Brenda ziek) Maar we redden het wel. Jullie alle goeds toegewenst en tot mails. Ans Bourouba

• 08 November 2010 - 13:10

Marian:

Hai Elles en fam, wat leuk om zo alles te kunnen volgen dit is voor het eerst dat ik zo'n reisverslag zie,dus duurt even,ik ga in iedergeval regelmatig kijken, groetjesen vooral veel plezier daar met zijn allen.Marian

• 10 November 2010 - 21:10

Thea&Frans:

Heerlijk om in jullie belevenissen te delen.
    Mooie omgeving en de maaltijden zien er aantrekkelijk uit.
    Wij hopen dat Lente en Verdi ons nog verstaan als jullie weer op Texel zijn ;-).
    Hier missen jullie de herfst, regen en wind, en donderdag 11nov., sinte maarten, storm.

Geniet, wij volgen jullie.

• 17 November 2010 - 20:03

Ineke:

Hoi Elles en fam. Ik kwam er vandaag pas achter dat je op deze manier was te volgen. Wat een leuke foto's! Paul en ik hebben op google al zitten kijken naar jullie woonsituatie, wat is dat toch geweldig om dat zo te kunnen zien!'t strand is toch nog wel een eindje bij jullie huis vandaan zo te zien, dat red je lopend niet!
    Leuk om te horen dat de kids het zo goed doen, straks versta je ze niet eens meer! Veel groetjes. Ineke

• 25 November 2010 - 11:05

Janneke:

Hoi Elles, maatje,

Ik dacht dat ik gereageerd had op je verslag maar ik zie niks. Enfin, ik doe het nu. Wat ontzettend tof dat je daar zo je weg aan het vinden bent. We hadden het vanmorgen nog over je bij het werkoverleg. Ineke had met je zitten chatten mét beeld! Geweldig. Jennifer was er ook, met haar nieuwe manneke. Ik ben heel benieuwd naar je ervaringen en ideeën over alles wat je daar tegenkomt en hoe de mensen zijn.
    Heel veel liefs en een dikke X
    Janneke

• 26 November 2010 - 12:09

Dian Hin:

hoi Lente,
    is daar alles goed??
    bij ons wel!
    ik mis je wel hoor echt heel erg.
    ik huil soms in mijn bed.
    ik heb nog een verrassing voor jou.
    is daar ook sinterklaas??
    en welke dag is het nu bij jullie??
    bij ons is het vrijdag!
    en vanmiddag hebben we weer harp les
    we hebben nog een sinterklaas rap erbij gekregen.
    die moet je niet spelen hoor die moet je zingen.
    samen met de saxofoon en de keyboard.
    en we hebben de maandsluiting gehad.
    dat was echt heel eng hoor want we hadden echt een heel eng liedje.
    over je bil bil bil zo moest je dat zingen.
    groetjes van:
    doei

• 20 December 2010 - 23:08

Anita:

Lieve Elles,
    zoals je ziet heb ik jullie eindelijk gevonden met hulp van Marianne,
    wat een prachtig verslag van jullie avontuur. Ik waan mezelf weer een stukje in de tijd dat ik zeevarende echtgenote was. Zo mooi de tijd die jullie nu meemaken. Geloof me dit is een unieke ervaring die jullie van zijn leven nooit meer vergeten. Dat je er nog tijd voor vind om naast je Chinese les en alles wat jullie doen nog een reisverslag zoals deze kan maken! Petje af hoor Elles ik heb genoten van wat ik tot nu toe gelezen en gezien hebt en ben benieuwd naar jullie verder avontuur. Via deze weg wens ik jullie ook hele fijne feestdagen toe. Ik was verbaast toen ik zag dat ze bij jullie in China aan kerstmis doen. Hopelijk is jullie gezin compleet met de feestdagen dat zou helemaal geweldig zijn voor jullie. Kerst in China, wow!!!
    Een knuffel van mij voor jullie vanuit Oudeschild,
    hartelijke groetjes van Anita en Jeroen.

• 13 Januari 2011 - 19:04

Dian Hin:

hallo allemaal,
    hoe gaat het daar in china??
    als ik jarig ben dan vieren jullie nieuwjaar.
    dat is grappig.
    ik denk de heeletijd aan jullie.

veel heel veel kusjes

Marcel drenth

• 17 Januari 2011 - 19:09

Caleta Kager:

hay lente,
    alles goed daar in china.
    ik heb alle mailtjes gelezen die op deze pagina staan.
    is het daar lekker weer of is het daar koud??????
    wil je weer snel een berichtje op dian,s hyves schrijfen dat had ik beloofd te zegen tegen jou.
    groetjes aan iedereen daar veel heel veel kusjes

je vriendin
    CALETA

• 29 Januari 2011 - 23:10

Marije:

Hee Eppel, mis je, ga jullie gauw even bellen....heb je ook skype? XX

• 02 September 2011 - 16:37

Henry:

Hoi elles,

Je zal me waarschijnlijk niet meer kennen maar ik ben Henry en heb je ooit eens ontmoet jaren geleden op centerparcs.je was toen samen met een vriendin(volgens mij heette ze Hanneke maar dat weet ik niet zeker).
    Ik was toen met een groep vrienden daar uit Arnemuiden.

Wat heb je een geweldige reis gemaakt.
    Hele leuke site ook trouwens.
    Ik kwam je site toevallig tegen omdat ik mijn schoonzus wil volgen die ook in Azië zit.
    Ik zie dat je inmiddels ook kinderen hebt.
    Zelf heb ik ook 2kinderen van 8 jaar en 13 jaar.

Ik wens je heel veel geluk samen en wie weet zien we elkaar ooit nog eens.

Groeten Henry

• 02 September 2011 - 16:39

Henry:

Hoi elles,

Ik was toen met een groep vrienden daar uit Arnemuiden.

Wat heb je een geweldige reis gemaakt.
    Hele leuke site ook trouwens.
    Ik zie dat je inmiddels ook kinderen hebt.
    Zelf heb ik ook 2kinderen van 8 jaar en 13 jaar.

Ik wens je heel veel geluk samen en wie weet zien we elkaar ooit nog eens.

Groeten Henry